top of page

Human Design Blog

Storytelling met Human Design: Creëer Jouw Verhaal

Jouw Human Design chart vertelt je een verhaal. Een verhaal over jouw unieke energie: wat je ons hier komt brengen, wat je komt halen en op welke manier jij je kansen aantrekt en de beste keuzes maakt.


Zoals elk verhaal zijn er verschillende manieren waarop je dat kunt vertellen. Je kunt jouw verhaal op een inspirerende manier vertellen, op een controversiële manier, op een positieve of negatieve manier.


In Human Design noemen we die manieren de Kunst van Keynoting. Dit is de kunstvorm om van alle ingrediënten uit jouw Human Design Chart een coherent, geïntegreerd verhaal te vertellen: de synthese.


HD Professionals leren in hun opleiding, waar en hoe ze deze ook volgen, hun eigen manier, gebruikmakend van een aantal, door Ra Uru Hu, gedeelde uitgangspunten.


Jij kunt dit zelf ook met de basis elementen uit Jouw Human Design.


Als je in het bezit bent van Jouw Human Design Boek dan heb je daar naast alle kennis in het boek ook een set aan 28 persoonlijke inspiratiekaarten ontvangen.


Als je elk van de zinnen op de kaarten, in combinatie met de kern informatie over jouw Human Design Type uit Jouw Human Design Boek, op een eigen post-it schrijft, kan je daar een verhaal van maken: Jouw verhaal. Je mag helemaal zelf kiezen wat je voor of achteraan zet.


Human Design Inspiratiekaarten

Als je merkt dat er zinnetjes in jouw verhaal staan die je zelf nog uitdagend vindt om te belichamen, helpen de reflectievragen op die kaarten je om stap voor stap thuis te komen bij jezelf.


Nog tm 1 maart geven wij deze unieke persoonlijke set van 28 inspiratiekaarten gratis weg bij Jouw Human Design Boek. Daarna gaan ze uit het assortiment.


Bestel Jouw Human Design Boek voor 2 maart 2024 en ontvang als allerlaatste dit unieke cadeau. Creëer jouw eigen verhaal. Zodat dat verhaal, jouw verhaal met elke krachtige keuze Jouw Verhaal is en blijft.


Liefs, Rianne








Bestel Jouw Human Design Boek

Over mij, Rianne Klein Geltink

Over Ons Rianne.png


6 jaar ervaring in leven (en werken) volgens mijn Human Design:

  • Ruim 400 mensen een 1:1 reading gegeven

  • Ruim 1.800 persoonlijke Human Design boeken geschreven

  • Ruim 200 HD marketing sessies gegeven

  • Ruim 200 opgeleid to Human Design Professional
     

Op Instagram deel ik wekelijks inzichten over Human Design en hoop zo dat jij steeds beter jezelf gaat begrijpen en je innerlijke kracht gaat honoreren. 

Wij bieden hiervoor Jouw Human Design Boek en de Human Design Coaching Toolkit!

bottom of page