top of page

Human Design

Als er een manier bestond waarop jij je leven kon leiden vanuit de diepste verbinding met jouw ware aard en dat je daardoor je maximale potentie benut op een manier die voor jou heel relaxt en bijna makkelijk aanvoelt, zou je daar meer van willen weten?

Welkom bij Human Design. 

Voordat ik Human Design ga uitleggen, wil ik eerst even een zaadje in je hoofd planten waar je mogelijk nog nooit zo bewust bij hebt stil gestaan. 

Is het niet absurd dat we ergens hard voor werken bewonderenswaardiger vinden dan als iets je makkelijk afgaat?

Als maatschappij maken we het elkaar zo moeilijk omdat we "hard werken" op een voetstuk hebben geplaatst. Jij hebt bij je je geboorte een stel unieke talenten meegekregen. Talenten die jou zo makkelijk af gaan dat je ze zelf niet eens meer als talent ziet, omdat je er niet zo hard voor hoeft te werken. 

 

Ik gun jou dat je die talenten weer leert herkennen, erkennen en ze zelfs gaat cultiveren. Want met die talenten ben jij geboren om hier gedurende jouw leven een indruk achter te laten. Als 7 miljard mensen hun eigen aangeboren talenten gaan cultiveren en gebruiken op een manier die bij hun ware aard past in plaats van keihard te buffelen op een manier die helemaal niet bij hun past veranderen we de wereld. 

 

We gaan weer stralen, want we doen allemaal wat ons makkelijk af gaat. Hard werken wordt slim werken. Slim omdat je meebeweegt met je eigen stroom in plaats van er tegen in aan het peddelen bent. 

 

Dit is waar Human Design je bij helpt. 

 

Wat is Human Design?

Het is een gegeven dat je uniek bent. Dat er geen tweede versie van jou bestaat, noch dat die er ooit zal komen. Er komt nooit meer iemand met exact dezelfde genetische en energetische configuratie die jij hebt. ​Maar wat is die configuratie precies? Dat is wat Human Design een licht op werpt. 

Human Design is de wetenschap van differentiatie: het onderzoek naar wat ons uniek maakt. Het combineert de genetica met en energetica. Of te wel fysische wetenschap met het onderzoek naar bewustzijn en energie. 

Zweverig? Helemaal niet. Human Design gaat ervan uit dat jij geboren bent met een unieke configuratie en daarmee een eigen gebruiksaanwijzing mee hebt gekregen. 

Een gebruiksaanwijzing voor jezelf. Hoe het leven voor jou makkelijker wordt, simpelweg om dat het je leert met jouw energie mee te bewegen in plaats van er tegen in. Het leert je dat wat voor een ander werkt, helemaal niet voor jou hoeft te werken en geeft je de handvatten om je eigen pad te gaan bewandelen. 

Human Design is een synergie van de wetenschap van kwantumfysica, genetica en biochemie met esoterische wijsheden van de Hindu Chakra's, Chinese I'Ching, Joodse Kaballah en astrologie. 

De Human Design Chart

Op verschillende websites kan je gratis je eigen Human Design Chart opvragen:

 

https://www.mybodygraph.com/talking-bodygraph

https://www.myhumandesign.com/

Je krijgt dan een figuur te zien zoals dit:

fullsizeinput_81c4.jpeg

Mensen die voor het eerst hun Human Design Chart zien ervaren vaak een "ok, ehm, wat betekent dit allemaal?" gevoel.

Het kunnen lezen van een Human Design Chart is een vakgebied waarvoor experts jaren hebben gestudeerd. Ik ben zelf vanaf 2017 in opleiding en heb inmiddels ruim 300 Human Design Readings mogen geven na eerst een jaar uitsluitend studie. Inmiddels heb ik ook voor ruim 200 mensen een Human Design Boek mogen maken. 

Zonder uitzondering leidt dit altijd tot een extreem gevoel van herkenning bij de ontvanger. Opluchting omdat ze horen dat wat ze diep van binnen altijd al wisten nu uitgesproken werd. Dingen die ze ontkenden mogen nu gezien worden.  

Wil jij aan de slag met jouw Human Design?

Ik help je met heel veel plezier een stapje verder in jouw reis. 

Als gratis opties heb ik voor je klaar staan:

  1. Blog artikelen over verschillende aspecten van jouw Human Design

  2. Maandelijkse gratis Human Design post m et artikelen over jouw Human Design

  3. Online Masterclass waarin je ontdekt hoe je vrij & blij goed geld kunt verdienen met jouw Human Design

Wil je de diepte in dan kan je op twee manieren met mij werken:

  1. Bestel je persoonlijke Human Design Boek (ja, helemaal op maat over jouw Human Design)

  2. Ga met me in gesprek over hoe jij jouw Human Design kunt toepassen in je dagelijkse leven

En wil je eerst even weten wie ik ben, lees dan hier mijn bio :)

Ik ontmoet je sowieso heel graag op Instagram!

@kies.vanuit.je.kracht

Liefs, Rianne

Heb je vragen?

bottom of page