top of page

Wat is Human Design

Human Design is de wetenschap van differentiatie. Het bestudeert waarom we allemaal uniek zijn.

Dat je DNA uniek is wist je al. Maar hoe zit dat eigenlijk met je energie? Ook die is namelijk uniek. 

 

Human Design gaat ervan uit dat ieder mens een uniek genetisch en energetisch ontwerp heeft dat al vanaf je geboorte vast ligt. 

 

Je kunt het zien als een ‘routekaart’ van je energie.
Je Human Design is jouw unieke persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Jeetje, hadden je ouders die nu maar bij je geboorte meegekregen ;)

 

In essentie zijn we allemaal op zoek naar onszelf. Naar wie we echt zijn, wat we hier op deze aardbol te doen hebben. Die zoektocht voelt soms relaxt en soms uitdagend. 

 

Wie jij denkt dat je bent is jouw perceptie van jouw nature en nurture. Maar welk deel van jou is nou wat? Waar ben je mee geboren en wat is aangeleerd? 

Dat laat Human Design je zien. Aan de hand van jouw Human Design Chart ontdek je hoe jij bent ontworpen en hoe jij je maximale potentie, zowel zakelijk als privé, kunt benutten. 

 

Je ontdekt waar je aangeboren innerlijke kracht ligt en op welke terreinen jij de wereld in je opneemt waar je je mogelijk door laat afleiden. Dit zijn je valkuilen, maar tegelijkertijd ligt daar ook je potentie tot innerlijke wijsheid.

 

Human Design is een objectief persoonlijk assessment tool. Het is niet gebaseerd op het beantwoorden van vragenlijsten die je invult en afhankelijk is van je mening of humeur die dag. 

 

Jouw Human Design komt tot stand op basis van 3 feitelijke gegevens: je geboortedatum, tijd en plaats. 

 

Human Design is een synergie van westerse wetenschap: kwantumfysica, genetica, biochemica, astronomie en esoterische wijsheden: Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra’s. 

 

Soms denken we als westerlingen dat dit iets zweverigs is. Als je wieg in China, India of het Midden Oosten had gestaan was je ermee opgegroeid. Ik nodig je uit om je mind open te houden. 

Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen ook. Dit bestudeert kwantumfysica sinds Einstein’s ontdekking. Planeten zenden neutrino’s uit, dit zijn minuscuul kleine informatiedragers (deze ontdekking heeft in 2002 de Nobelprijs in de Natuurkunde gewonnen). Die informatiedragers komen 24/7 met ons in aanraking, als kleine botsingen. 

 

Dit heeft invloed op ons vanaf conceptie. Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van jouw geboorte kan jouw imprint worden berekend, dus welke neutrino’s met jou in botsing zijn gekomen op het moment dat jij ter wereld kwam.

 

Die imprint is jouw unieke ‘vingerafdruk’ en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing over hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld te creëren wat jij wilt creëren: relaties, projecten, missies, wat dan ook. 

 

Het is de interface tussen jou in fysieke vorm in deze wereld en het kwantumveld van waaruit elke creatie tot stand komt. 

 

Ik vraag je niet om dit allemaal te geloven. Human Design is geen religie :). 

Ik nodig je uit om de dingen die je aanspreken mee te nemen en alles wat niet resoneert te laten liggen. 

Ben je nieuwsgierig genoeg nu naar Jouw Human Design?

Ontdek hier de basis van jouw eigen Human Design Succesformule!

bottom of page