top of page

Met dit Human Design Coachmodel coach jij jouw klant nog effectiever

Bijgewerkt op: 20 nov. 2023Ik heb zelf nooit "Human Design Reader" willen worden. Als beroep.


Vanaf het moment dat Human Design mij greep, zag ik het vooral als fantastisch instrument om mensen te helpen op een pad naar zelfacceptatie. Door keuzes echt vanuit je kracht te gaan maken, ontvouwt dat pad zich. De naam van mijn bedrijf komt er vandaan ;)


Dit jaar heb ik voor het eerst het Human Design coachmodel waar ik zelf onbewust al jaren mee werk uitgeschreven.


Wat ik onbewust deed heb ik nu expliciet gemaakt. Op uitnodiging van de vele HD Coaching Toolkit klanten.


Ik pas dit model toe in mijn 1:1 werk rondom marketingvraagstukken van klanten, maar net zo makkelijk rondom relationele en / of persoonlijke vraagstukken.


In onderstaande video neem ik je mee in dit Human Design Coachmodel:


Omdat de respons op deze Masterclass zo overweldigend was heb ik besloten dat ik in de live trainingen van de Human Design Coaching Toolkit in September dit model ga gebruiken.

We gaan wekelijks dit HD Coach model toepassen op echt vraagstukken van echte mensen, ingezonden door de deelnemers aan de trainingen.

Dit betekent voor nu één ding: de volledige Masterclass Coachen by Design is terug als bonus. Voor iedereen die investeert in de Human Design Coaching Toolkit. Hij staat voor je klaar in de Digitale Toolkit Bieb.Bestel de Human Design Coaching Toolkit - Compleet en je kunt binnen 24 uur de rest van deze masterclass bekijken. Om daarna met alle materialen uit de Toolkit direct zelf te gaan oefenen.


Liefs, RianneP.S. De HD Coaching Toolkit komt in twee smaken: Basis en Compleet. Compleet bestaat uit Basis + Verdieping.


blog

Human Design

Bestel Jouw Human Design Boek