top of page

Met dit Human Design Coachmodel coach jij jouw klant nog effectieverIk heb zelf nooit "Human Design Reader" willen worden. Als beroep.


Vanaf het moment dat Human Design mij greep, zag ik het vooral als fantastisch instrument om mensen te helpen op een pad naar zelfacceptatie. Door keuzes echt vanuit je kracht te gaan maken, ontvouwt dat pad zich. De naam van mijn bedrijf komt er vandaan ;)


Dit jaar heb ik voor het eerst het Human Design coachmodel waar ik zelf onbewust al jaren mee werk uitgeschreven.


Wat ik onbewust deed heb ik nu expliciet gemaakt. Op uitnodiging van de vele HD Coaching Toolkit klanten.


Ik pas dit model toe in mijn 1:1 werk rondom marketingvraagstukken van klanten, maar net zo makkelijk rondom relationele en / of persoonlijke vraagstukken.


In onderstaande video neem ik je mee in dit Human Design Coachmodel:

Omdat de respons op deze Masterclass zo overweldigend was heb ik besloten dat ik in de live trainingen van de Human Design Coaching Toolkit in September dit model ga gebruiken.

We gaan wekelijks dit HD Coach model toepassen op echt vraagstukken van echte mensen, ingezonden door de deelnemers aan de trainingen.

Dit betekent voor nu één ding: de volledige Masterclass Coachen by Design is terug als bonus. Voor iedereen die investeert in de Human Design Coaching Toolkit. Hij staat voor je klaar in de Digitale Toolkit Bieb.Bestel de Human Design Coaching Toolkit - Compleet en je kunt binnen 24 uur de rest van deze masterclass bekijken. Om daarna met alle materialen uit de Toolkit direct zelf te gaan oefenen.


Liefs, RianneP.S. De HD Coaching Toolkit komt in twee smaken: Basis en Compleet. Compleet bestaat uit Basis + Verdieping. De live online trainingen van de Verdieping die horen bij de Toolkit Compleet starten op 5 september, 10x wekelijks op dinsdagmorgen. De prijs voor de Toolkit Compleet gaat op 1 september omhoog.


P.S. 2: Weet je al een tijdje dat je iets met HD wil, maar je zoekt nog naar hoe & wat precies? Meld je dan aan voor het gratis Human Design CO(ach) CREATIE CAFÉ op 29 augustus!

PS 3. Heb jij de Toolkit Basis al? Dan vind je in jouw Digitale Toolkit Bieb de link om de Toolkit Verdieping te bestellen en heb je ook direct toegang tot de Masterclass Coachen by Design!blog

Human Design

Bestel Jouw Human Design Boek

website header.png

GRATIS HUMAN DESIGN
MASTERCLASS

Benut je eigen succesformule.
Verdien stralend en relaxed goed geld.

Over mij, Rianne

rianne wonder woman-35.jpg

Ik ben Rianne, Human Design Docent.
In 2017 is Human Design op mijn pad gekomen en ben ik door mijn privé mentor Corame uitgenodigd om dit systeem te leren. Sindsdien deel ik met heel veel enthousiasme kennis over hoe jij jouw unieke succesformule kunt gebruiken om vrij & blij te leven en werken. 


Op Instagram deel ik wekelijks inzichten over Human Design en hoop zo dat jij steeds beter jezelf gaat begrijpen en je innerlijke kracht gaat honoreren. 

Je kunt bij mij ontdekken hoe jij geboren bent te stralen door het aanschaffen van
Jouw Human Design Boek of het boeken van een individuele Human Design Sessie.

bottom of page